Regate

37. međunarodna veslačka regata Maribor 2015, 13.09.2015.

U nedjelju 13.09.2015. nastupili smo na 37. međunarodnoj veslačkoj regati “Maribor 2015″ koja se je, na Bresterniškom jezeru, održala u organizaciji Veslačkog kluba “Dravske elektrarne” Maribor. Kao i obično, Maribor je oduvijek bilo mjesto gdje smo voljeli otići i nastupiti, jer ga krasi blizina Zagrebu kao i besprijekorna organizacija i sam ugođaj općenito.
Nastavi čitati

1. finale Hrvatskog veslačkog kupa – Metković, 04.07.2015.

Subota 04.07.2015. za naše najbolje veslače bila je rezervirana za ranojutarnji polazak u Metković, gdje se je održalo prvo finale Hrvatskog veslačkog kupa. Nakon dva neuspješna pokušaja održavanja finala Hrvatskog veslačkog kupa na Perućkom jezeru (nije održano zbog loših vremenskih uvjeta) , treći pokušaj bio je uspješan, te se je finale uspješno održalo.
Nastavi čitati

Europsko juniorsko prvenstvo – Račice, 23.- 25.05.2015.

Nakon završetka Europskog juniorskog prvenstva i povratka naših veslača Tomislava Čanića i Patrika Farkaša (i trenera Ante Dragovića) u Zagreb možemo biti zadovoljni s nastupom naših veslača. Dečki su dali svoj maksimum, odveslali u skladu sa svojim trenutnim mogućnostima, te im se ništa ne može zamjeriti. Naprotiv, odlazak na Europsko prvenstvo mogu shvatiti kao dodatni poticaj za još marljiviji i predaniji pristup treninzima.
Nastavi čitati