Ljetne pripreme Rama, 16.-23.08.2015.

Kao što je već tradicija u Klubu, dani iza blagdana Velike Gospe predviđeni su za okupljanje svih regatnih veslača, te njihov odlazak na veslačke pripreme na Ramsko jezero (Bosna i Hercegovina). Ove godine na pripreme smo otišli sa 18 veslača i dvojicom trenera (Ante Dragović i Boris Martin).

Naviknuti na gostoljubivost domačina i na idealne uvjete za treninge, naši veslači su i ove godine odradili sve zacrtano, te su ujedno nastupili na tradicionalnoj veslačkoj regati “Lake to Lake”. Ove godine su osim domačina, veslača iz VK “Rama”, na regati nastupili i veslači iz VK “Iktus”, VK “Neretvanski gusar”, VK “Nova” kao i reprezentativci koji su u tom periodu bili na završnim pripremama pred odlazak na Svjetsko prvenstvo u Francusku. Našim veslačima i veslačicama predstavljalo je veliko zadovoljstvo i veliki poticaj što treniraju, spavaju i jedu sa vrhunskim hrvatskim veslačima Damirom Martinom (1xSM), Mariom Vekićem, Davidom Šajnom (2-SM), te Marcelom i Karlom Milošević (2-SŽ).

Na regati su zlatne medalje osvojili: Laura Vučanjk (1xJŽA), Filip Lesić (1xJMB), Marta Kostelić (1xKŽA), Anton Vučinić (1xKMA), Sara Kolaković i Katarina Vučina (2xKŽA).
Srebrne medalje osvojili su: Sara Kolaković (1xKŽA), Teo Čižić (1xJMB), Fran Baumgertner (1xSM), Doria Dojder i Talia Kovačić (2xKŽA), Filip Lesić i Karlo Habuda (2xJMB), Matija Turčić i Lovro Stanić (2-JMB), te Lovro Tvrtković i Antonio Parunov (2xJMA).
Brončanim medaljama okitili su se: Nika Šimić (1xJŽB), Karlo Habuda (1xJMB), Luka Jekić i Luka Dizdar (2-JMB), te Marta Kostelić u kombinaciji s Karlom Ambruš iz Iktusa (2xKŽA).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>