Uncategorized

Uspješan završetak kampanje prikupljanja sredstava

Dragi prijatelji veslanja,

naša kampanja prikupljanja sredstava za nabavku veslačke opreme, kou smo započeli u listopadu prošle godine, završila je sa velikim uspjehom!

Naime, pokazalo se da ima puno prijatelja i simpatizera našeg kluba koji su se rado uključili u akciju i pomogli u skladu sa svojim mogućnostima. Tako da s veseljem konstatiramo da je do 31.12.2022. tijekom vremena trajanja kampanje prikupljeno ukupno 91.500,00 kuna!

Nastavi čitati

Godišnja skupština Kluba

U srijedu 14.05.2014. u prostorijama Kluba održala se Redovna godišnja skupština Kluba. Prepuna dvorana (dvorana za ergometre) bila je premalena da primi sve članove Kluba i goste koji su prisustvovali Godišnjoj skupštini.
Kako je bilo i najavljeno Skupština je započela u 18 sati, te je njom predsjedao Davor Šug (predsjednik Upravnog odbora Kluba).
Nastavi čitati

12. Malonogometni turnir veslačkih klubova

Dana 21.12.2013. na sportskim terenima SRD „Staro Trnje“ (u neposrednoj blizini VK „Croatia“) održao se sada već tradicionalan, 12. po redu, Malonogometni turnir veslačkih klubova grada Zagreba u kategoriji kadeta. Iako su pozive dobili svi zagrebački veslački klubovi na dotičnom turniru su nastupili članovi HAVK „Mladost“, VK „Trešnjevka“ i domačin VK „Croatia“ Zagreb. Tri dotična kluba mogu se pohvaliti da su to i jedini klubovi koji su nastupili na svih 12 dosada održanih turnira.
Nastavi čitati