Regate

Lijep izlet u Karlovac!

Već tradicionalno prije ljetnog odmora nastupamo na regati na Kupi u organizaciji VK Korana iz Karlovca. Tako smo i prošlu subotu 13.7.2024. nastupili s manjom grupom veslača na ovoj opuštenoj regati na stazi od 500 m.

Nastavi čitati

Uspješan vikend na Bledu!

Za vikend 15-16. lipnja 2024. godine održana je Međunarodna veslačka regata na Bledu, u Sloveniji. Na jednoj od najljepših veslačkih staza naši su veslači i veslačice nastupali u bojama hrvatske reprezentacije, u klupskim posadama i u kombinacijama s drugim klubovima. Osvojeno je više medalja, uvjeti na stazi većim dijelom vremena pogodni za natjecanje, te je to bio vrlo lijep vikend na Bledu.

Nastavi čitati

Nastavak sezone kroz međunarodna natjecanja

Gust kalendar natjecanja nam je krajem travnja i početkom svibnja 2024. godine donio dvije jake međunarodne regate. Seniori su se okušali na Prvenstvu Europe održanom u Szegedu, Mađarska, dok su mlađi juniori nastupali na tradicionalno masovnoj i jakoj juniorskoj regati u Munchenu u Njemaćkoj.

Nastavi čitati

Dobri nastupi na prvoj regati Svjetskog kupa u Vareseu

Na prvoj ovogodišnjih regati Svjestskog kupa u veslanju, koja je održana od 12. do 14. travnja u Vareseu, Italija, nastupila je i reprezentacija Hrvatske u kojoj je su samcu seniora svoju formu provjerio i naš Damir Martin. Nastup je bio odličan, očito je da pripreme za Europsko prvenstvo i kasnije Olimpijske igre idu prema planu.

Nastavi čitati

Dvije pobjede na regati u Puli

Regata Pula 2024

Nastupili smo na tradicionalnoj, 38. po redu, veslačkoj regati u Puli koja je ujedno bilo i prvo ovogodišnje natjecanje koje se bodovalo za Veslački kup Miljenko Finderle. Regata je održana na stazi u pulskoj luci u subotu 13.4.2024. g, a naše su ekipe uz dvije pobjede ostvarile još i jedno drugo i dva treća mjesta.

Nastavi čitati