Monthly Archives: March 2015

Proljetne pripreme na vodi, Limski kanal 21. – 28.02. 2015.

Nakon zimskog pripremnog perioda, te odrađenog velikog broja treninga na “suhom”, grupa naših veslača, pod vodstvom trenera Ante Dragovića, u periodu od 21. – 28.02.2015. uputila se na proljetne pripreme na vodi.
Lokacija održavanja priprema, kao i zadnjih 10-ak godina, bio je Limski kanal, s time da su veslači bili smješteni u Vrsaru (Hotel “Pineta”). Na pripreme su otišli: Tomislav Čanić, Lovro Tvrtković, Fran Baumgertner, Laura Vučanjk, Filip Lesić, Karlo Habuda i Patrik Farkaš.
Kako smo već i navikli, dečki su sve zacrtano obavili, a valja naglasiti da zbog vremenskih uvijeta (kiše i vjetra) nisu propustili niti jedan trening.

Ovom prilikom zahvalili bi našim prijateljima iz VK “Arupinum”, koji nam već dugi niz godina izlaze u susret , te osiguravaju ulazno-izlazni ponton.

Pripreme na vodi, Split 02. – 10.01.2015.

Nakon novogodišnjih dočeka i kratkoga slavlja, naši veslači u novu 2015. krenuli su radno i to s odlaskom na pripreme u Split.

Pripreme u periodu od 02.–10.01.2015., organizirao je Hrvatski veslački savez i to za sve potencijalne kandidate hrvatske veslačke izborne vrste.
Od naših veslača na pripreme su se pod vodstvom trenera Ante Dragovića uputili: Josip Bobinac (SMB), Lovro Tvrtković i Antonio Parunov (oba JMA), Laura Vučanjk (JŽA), Patrik Farkaš, Harlo Habuda i Filip Lesić (svi JMB).

Djevojka i mladići su pod budnim okom trenera Dragovića odradili sve zacrtano, te su na koncu priprema odradili i daljinsku regatu na kojoj su nastupili svi učesnici priprema. Od rezultata na daljinskoj regati istaknuli bi prvo mjesto Tomislava Čanića u samcu juniora.

Kompletni rezultati daljinske regate, Split 10.01.2015

Daljinska regata za juniore, Zagreb 08.11.2014.

Dva tjedna nakon što su svoju daljinsku regatu na Jarunu odradili seniori, na isto “borilište” izašli su i naši veslači u kategorijama mlađih juniora i juniora. Na daljinskoj regati nastupili su: Ante Čanić i Lovro stanić (2xJMB), Luka Jekić i Dominik Vukmanić (2xJMB), Patrik Farkaš, Karlo Habuda, Filip Lesić, Teo Čižić i Matija Turčić (svi u 1xJMB), Tomislav Čanić (1xJMA), Laura Vučanjk (1xJŽA), te seniori Josip Bobinac i Fran Baumgertner (u1xSMB).

Od rezultata istaknuli bi prva mjesta Patrik Farkaša (1xJMB) i Tomislava Čanića (1xJMA), te treća mjesta Josipa Bobinca (1xSMB) i Karla Habude (1xJMB).

Kompletni rezultati daljinske, 08.11.2014.

 

Daljinska regata za seniore, Zagreb 25.10.2014.

Završetak veslačke sezone na Jarunu, već je tradicionalno rezerviran za daljinske regate. Tako se je i ove subote 25.10.2014. održala daljinska regata za seniore.
Od naših veslača na njoj su nastupili: Fran Baumgertner, Josip Bobinac, Tomislav Čanić (JMA) i Rudolf Kolarić. Svi veslači nastupili su u utrci samaca za mlađe seniore (1xSMB).
Treba pohvaliti nastup Tomislava Čanića koji je, iako još junior, u kategoriji mlađih seniora (SMB) osvojio prvo mjesto, te je drugoplasiranog Matu Branta (iz HVK Vukovar) ostavio za skoro 20 sekundi.

Kompletni rezultati daljinske regate, 25.10.2014.