Uspješan završetak kampanje prikupljanja sredstava

Dragi prijatelji veslanja,

naša kampanja prikupljanja sredstava za nabavku veslačke opreme, kou smo započeli u listopadu prošle godine, završila je sa velikim uspjehom!

Naime, pokazalo se da ima puno prijatelja i simpatizera našeg kluba koji su se rado uključili u akciju i pomogli u skladu sa svojim mogućnostima. Tako da s veseljem konstatiramo da je do 31.12.2022. tijekom vremena trajanja kampanje prikupljeno ukupno 91.500,00 kuna!

Time je gotovo dostignu ambiciozni cilj kampanje koji smo si postavili. Ovaj iznos će sasvim sigurno pokriti potrebe naše škole veslanja za dodatnim čamcima i opremom, koju smo već odabrali i jednim dijelom već i naručili.

Veslački klub Croatia od srca zahvaljuje svim donatorima!

Teško je na ovom mjestu izdvojiti i nabrojati sve koji su sudjelovali, a dijelom je to i zakonski nemoguće zbog očuvanja privatnosti osobnih podataka. No najavljujemo da ćemo po isporuci novih čamaca i opreme za školu veslanja organizirati manju svečanost na koju ćemo pozvati one koji su se posebno istaknuli s donacijama da se barem na takav način dodatno zahvalimo donatorima, a u ime VK Croatia i posebno naših polaznika škole veslanja koji će tu opremu koristiti. Očekujemo da će to događanje biti organizirano na velsčakoj stazi Jarun, u nekoj od pogodnih prigoda, u času kad nam vremenske prilike a i kalendar ostallih aktivnosti kluba to omoguće.

Koristimo na kraju priliku da svim prijateljima i simpatizerima kluba, ali i članovima kluba i njihovim obiteljima poželimo uspješnu sportsku 2023. godinu!