Medalje i na Međunarodnoj regati 2023 na Bledu!

Bled International regata 2023 2x JWB

U terminu od 9. do 11. lipnja Bled (Slovenija) je ugostio svoju tradicionalnu Međunarodnu veslačku regatu. Na toj regati neki naši veslači i veslačice su branili boje hrvatske izborne vrste, dok je drugi dio nastupao za klub. Medalje nisu izostale ni ovaj puta, i to zlatne!

Tako je naša Petra Mardešić došla do čak dva zlata, prvi dan u sastavu hrvatske izborne vrste u disciplini 4x JWB, a drugi dan u disciplini 2x JWB! Za to vrijeme je Luka Sabelja također došao do zlata u 2x JMB, također u HVS posadi. Ovim rezultatima su Petra i Luka potvrdili da su izabrani za sastav reprezentativne vrste u mlađe juniorskoj kategoriji, u kojoj nas ove godine između ostalih natjecanja još čeka Prvenstvo Balkana.

Odličnim veslanjem nas je ugodno iznenadila klupska posada 4x JMB u sastavu Gabriel Dunaj, Fran Alibegović, Matej Vraneša i Marko Sredić koji su osvajanjem bronce pokazali najavu da su pred njima uspješne veslačke godine.

Čestitke svi veslačima i veslačicama, te trenerima, te puno uspjeha u nastavku sezone gdje očekujemo još lijepih vijesti!
Fotografije naših posada sa Bleda na Instagram stranici VK Croatia.